06 14381452 ~ info@byroxy.nl
Enschotsestraat 143, 5014 DD, Tilburg
Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Zaterdag
8.30 – 17:00 9:30 – 14:00 15:00 – 20:00 14:00 – 18:00 09:00 – 14:00

Onze nieuwe website

Met trots presenteer ik onze nieuwe website!

Welkom op de nieuwe website

Welkom op de nieuwe website

Na het openen van de nieuwe salon vorig jaar in augustus kon het natuurlijk niet achterblijven; een gloednieuwe website! Het heeft wat werk en inspanning gekost maar eindelijk is hij klaar. Ik ben ontzettens benieuwd wat jij er als lezer van vindt. Staat alle informatie die je als nieuwe klant nodig hebt er op? Kun je als vaste klant makkelijk de informatie terugvinden die je zoekt? Ik ben erg benieuwd naar je mening!

Ik sta helemaal open voor je feedback. Dus mocht er nog iets ontbreken of heb je tips?

Let me know!

Ik probeer regelmatig een blog te posten met de nieuwste technieken en mogelijkheden op het gebied van permanente make-up, zo blijf jij als klant up to date.

Previous Post
New! Lip Blush

0 Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *