06 14381452 ~ info@byroxy.nl
Enschotsestraat 143, 5014 DD, Tilburg
Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Zaterdag
8.30 – 17:00 9:30 – 14:00 15:00 – 20:00 14:00 – 18:00 09:00 – 14:00

GGD keuring

Wederom GGD goedgekeurd!

Wederom GGD goedgekeurd!

Per vandaag zijn we weer GGD goedgekeurd voor de komende 3 jaar, daar zijn we heel trots op!
Hygiëne hebben we evenals kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Als organisatie is het belangrijk om te voldoen aan de eisen die gesteld worden voor de gezondheid en veiligheid van de medewerkers en bezoekers. Door deze goedkeuring hebben we laten zien dat we aan deze eisen voldoen en dat is iets om trots op te zijn.

De GGD (Gemeentelijke Gezondheidsdienst) controleert eens in de drie jaar of Permanente make-up salon handelen volgens de juiste richtlijnen. Dit gebeurt door middel van een inspectie waarbij er gekeken wordt naar verschillende aspecten van de praktijkvoering, zoals hygiëne, infectiepreventie en patiëntveiligheid. Tijdens de inspectie wordt er ook een behandeling uitgevoerd op een model, op dezelfde wijze als wanneer er een klant in de stoel ligt.

Het behalen van de GGD goedkeuring is geen makkelijke opgave. Er zijn veel verschillende aspecten waar rekening mee gehouden moet worden, zoals hygiëne, veiligheid, en brandveiligheid. Het is dan ook aan te raden om hier regelmatig aandacht aan te besteden en indien nodig aanpassingen te maken om te blijven voldoen aan de eisen.

De inspectie is uitgevoerd bij Roxy, het certificaat zal binnenkort aan de wand komen te hangen!

0 Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *