Injectables

Onze Injectable behandelingen

Met trots introduceren we onze nieuwe samenwerking met Dr. Babak Mahdavian Delavary, een vooraanstaand specialist op het gebied van Botox-therapie.

Onze gedeelde visie op het bevorderen van natuurlijke schoonheid en zelfvertrouwen heeft geleid tot een spannende samenwerking waarbij we hoogwaardige injectable behandelingen aanbieden in een vertrouwde omgeving.

Onze samenwerking houdt in dat Dr. Babak elke 8 weken naar onze salon komt om injectable behandelingen uit te voeren. Tijdens deze sessies ben ik persoonlijk aanwezig om onze gewaardeerde klanten te verwelkomen met een warm kopje koffie en om het administratieve proces te beheren. Dr. Babak bespreekt vervolgens met elke klant hun individuele wensen en voert de behandeling uit. Deze nauwe samenwerking stelt ons in staat om de hoogste kwaliteit en persoonlijke aandacht te bieden.

Waarom Dr. Babak?

We hebben bewust gekozen voor Dr. Babak als onze partner vanwege zijn uitstekende reputatie en professionele benadering. Klanten omschrijven hem als uiterst sociaal en vriendelijk. Wat Dr. Babak echt onderscheidt, is zijn eerlijke en realistische advies, waardoor klanten zich volledig op hun gemak voelen. In onze salon is er een groeiende vraag naar injectables, en klanten geven de voorkeur aan behandelingen in een vertrouwde omgeving.

Onze visie is natuurlijke schoonheid. Dat is wat ik met Permanente make-up ook altijd probeer te behalen. Het versterken van bepaalde punten in het gezicht waardoor je er beter uitziet zonder dat het gemaakt lijkt.

Botox

Onze behandelingen met Botox zijn ontworpen om rimpels te verminderen, waaronder fronsrimpels, kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels en liplijntjes. Het resultaat is een jeugdige en frisse uitstraling. Botox wordt niet alleen gebruikt voor cosmetische doeleinden, maar ook om aandoeningen zoals migraine, overmatig zweten en tandenknarsen te verlichten. Dit gebeurt met behulp van de werkzame stof botuline toxine, die de spierbeweging die rimpels veroorzaakt, remt.

Voordelen botox

  • De behandeling duurt maar 10 minuten
  • Binnen enkele dagen resultaat
  • Het effect is 3 tot 6 maanden

Resultaat

Door het injecteren van Azzalure of Botox, zal de spier ontspannen. Vijf tot tien dagen na de behandeling zullen de effecten hiervan zichtbaar zijn. Zodra de spieren ontspannen zijn heeft de huid tijd om te genezen waardoor rimpels vervagen of verdwijnen.

Fillers

Ontdek de mogelijkheden om jouw huid te verjongen door het opvullen van rimpels met onze hoogwaardige fillers. Met behulp van hyaluronzuur-fillers geven we jouw huid meer volume, wat resulteert in een vermindering van rimpels, vollere lippen en een jeugdige uitstraling rond de ogen. Het bijzondere aan onze fillers is dat ze niet permanent zijn en volledig omkeerbaar, aangezien hyaluronzuur een stof is die van nature in jouw lichaam en huid voorkomt, wat zorgt voor een veilige behandeling.

Bovendien biedt onze arts naast injectables ook een reeks huidverbeterende peelings aan. Als je overweegt een medische ingreep te ondergaan, kun je bij ons een consult plannen, en indien nodig wordt de ingreep uitgevoerd in een van onze gespecialiseerde klinieken. Het voordeel hiervan is dat je niet naar een afzonderlijke kliniek hoeft te gaan voor een oriënterend gesprek.

Voordelen fillers

  • Natuurlijk resultaat gegarandeerd
  • Onmiddellijk zichtbaar effect
  • Vrijwel pijnloos
  • Langdurig resultaat (9 maanden tot een jaar)

Resultaat

Door het injecteren van het hyaluronzuur, zal de huid direct meer volume krijgen op de gewenste plek. Vijf tot tien dagen na de behandeling zal het eindresultaat pas zichtbaar zijn. Je huid zal namelijk wat op kunnen zwellen en er kunnen blauwe plekken ontstaan door het injecteren, dit is een normale reactie en zal na enkele dagen weg trekken.

Wat is een hyaluronzuur behandeling?

Waarschijnlijk heb je al wel eens van “fillers” gehoord, maar wat houden ze nu eigenlijk precies in? Er bestaan verschillende soorten fillers, variërend van behandelingen die de huid verstrakken (zoals Profhilo) tot behandelingen die gericht zijn op het aanvullen van volume met behulp van hyaluronzuur-fillers. Op deze pagina geven we je een uitgebreide uitleg over wat een hyaluronzuur filler behandeling inhoudt.

Als je overweegt om een hyaluronzuur filler behandeling te ondergaan, ben je misschien op zoek naar meer informatie en een oriënterend gesprek. Bij ons ben je altijd welkom voor een adviesgesprek met onze ervaren arts. Voorafgaand aan de behandeling voeren we een consultatiegesprek waarin je al je vragen kunt stellen. De arts zal je uitgebreid adviseren over de mogelijkheden. In veel gevallen kan de behandeling zelfs direct na het consult worden uitgevoerd.

Kom ik in aanmerking?

Hyaluronzuur fillers zijn tegenwoordig veelgebruikt voor verschillende esthetische doeleinden. Ze kunnen worden ingezet om rimpels te verminderen of te vervagen, maar ook om specifieke gezichtskenmerken, zoals de lippen, meer volume te geven. Als iemand bijvoorbeeld last heeft van lippen die wat naar binnen vallen, kan dit met behulp van hyaluronzuur fillers worden gecorrigeerd. Het is echter belangrijk op te merken dat hyaluronzuur filler behandelingen niet geschikt zijn voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, vanwege het ontbreken van medisch onderzoek naar de veiligheid van deze behandelingen tijdens de zwangerschap en borstvoeding. Dit benadrukt het belang van veiligheid en zorgvuldige afwegingen bij deze behandelingen.

Behandelmogelijkheden hyaluronzuur

Wat is een Botuline Toxine behandeling?

Waarschijnlijk heb je wel eens van Botox gehoord, maar wat is Botox nu precies? De werkzame stof in Botox is Botuline Toxine. Dit medicijn zorgt ervoor dat je spieren tijdelijk ontspannen worden, waardoor rimpels verminderen en uitdrukkingsrimpels vervagen. Het is een eiwit, welke uit de natuur verkregen is.

Voorafgaand aan de behandeling vindt er een consult gesprek plaats. In dit gesprek kun je al je vragen aan de arts stellen en zal hij of zij je adviseren over de mogelijkheden. Na dit adviesgesprek kan de behandeling in principe direct worden uitgevoerd.

Het gebruik van Botuline Toxine is tegenwoordig veel voorkomend en wordt voor verschillende wensen en gebieden gebruikt. Botuline Toxine kan worden ingezet om rimpels te verminderen/vervagen, maar Botuline Toxine kan ook worden gebruikt voor het verhelpen van klachten zoals hoofdpijn of overmatige transpiratie.

Kom ik in aanmerking?

Het gebruik van Botuline Toxine is erg veilig, echter mag je geen Botuline Toxine behandeling ondergaan wanneer je zwanger bent en/of borstvoeding geeft. Dit komt voort uit het uitblijven van medische onderzoeken naar de veiligheid van het gebruik van Botuline Toxine tijdens zwangerschap en/of borstvoeding.

WhatsApp Image 2023-10-13 at 08.48.33
Behandelmogelijkheden Botuline Toxine

De behandeling

Voorbereiding op een Botuline Toxine behandeling

Er is geen uitgebreide voorbereiding nodig voor een Botuline Toxine behandeling. Echter is het wel van belang met een aantal dingen rekening te houden. Zo is het van belang om geen gebruik te maken van middelen die bloedverdunnend zijn; de kans op heftige blauwe plekken is dan minder groot. Met deze bloedverdunnende middelen worden vooral aspirines en alcohol bedoelt.
Wil je extra stappen zetten om het krijgen van blauwe plekken te voorkomen? Dan kan je ervoor kiezen om van tevoren Arnica-druppels of -tabletten in te nemen; deze zijn bij de drogist te verkrijgen. Deze producten remmen het opkomen van blauwe plekken.

Hoe verloopt de behandeling?

Je kunt ervoor kiezen om de behandeling direct te ondergaan na het consult. Je mag natuurlijk ook op een ander moment terugkomen wanneer jij een weloverwogen besluit hebt genomen. Bij het injecteren van Botuline Toxine, wordt er bij ons gebruik gemaakt van één van de twee A-merk producten; Azzalure of Botox. De arts zal in combinatie met jouw wensen en zijn of haar advies bekijken welk Botuline Toxine merk het meest geschikt zal zijn. Door het injecteren van Azzalure of Botox, zal de spier ontspannen. Vijf tot tien dagen na de behandeling zullen de effecten hiervan zichtbaar zijn. Zodra de spieren ontspannen zijn heeft de huid tijd om te genezen waardoor rimpels vervagen of verdwijnen.

Nazorg

De nazorg van een Botuline Toxine behandeling kent enkele aspecten:
• Het is van belang dat je 2-4 uur na het laten injecteren geen make-up aanbrengt op het behandelde gebied;
• Zorg ervoor dat je de eerste 48 uur na de behandeling niet transpireert. Neem dus geen warm bad, niet sporten of naar de sauna;
• Je mag de eerste 24 uur niet (hard) wrijven op de behandelde plek. Let wel op: de adviezen verschillen uiteraard per persoon, vraag dit dus altijd even na bij jouw behandelende arts.

Doordat de Botuline Toxine wordt toegediend via een injectie, bestaat er uiteraard een kans dat er een blauwe plek ontstaat op het punt waar de naald de huid heeft geraakt. Deze blauwe plekken verdwijnen over het algemeen binnen vijf dagen. Een bijna nooit voorkomende, maar wel mogelijke, bijwerking is een verzwaard ooglid, waardoor deze niet of lastig op te tillen is. Onder dezelfde categorie valt het krijgen van hoofdpijn. Ook deze bijwerkingen trekken weg na een aantal dagen.

Veiligheid en kwaliteit

Bij ons staat de veiligheid en kwaliteit van de behandelingen voorop. We hebben diverse maatregelen genomen om een veilige en hygiënische omgeving te waarborgen. Onze salon is GGD-goedgekeurd, wat betekent dat we voldoen aan de strikte richtlijnen van de GGD voor een schone en veilige behandelingsruimte. Daarnaast behandelen we klantgegevens met de grootst mogelijke vertrouwelijkheid, in overeenstemming met de geldende privacywetgeving. Dit zorgt ervoor dat onze klanten op elk gebied in vertrouwde handen zijn.

Onze botox-arts, Dr. Babak, is een zeer ervaren en gecertificeerde professional in dit vakgebied. Hij is geregistreerd bij het BIG-register (BIG: 09911187401), wat aangeeft dat hij voldoet aan de hoge normen en eisen die aan medische professionals worden gesteld. Dr. Babak heeft sinds 2002 ervaring opgedaan en heeft zijn opleiding genoten aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Bovendien werkt hij momenteel samen met niet minder dan zes klinieken en meer dan vijftig salons, wat getuigt van zijn uitgebreide ervaring en kennis op het gebied van injectables.

Bij elke behandeling streven we naar de hoogste kwaliteit. Daarom maakt Dr. Babak uitsluitend gebruik van de beste materialen die beschikbaar zijn op de markt. Bij het injecteren van Botuline Toxine, heeft hij de keuze tussen twee A-merk producten, namelijk Azzalure en Botox. Welk merk het meest geschikt is voor jouw specifieke wensen wordt bepaald in samenspraak met de arts, op basis van zijn expertise en jouw persoonlijke voorkeuren. Dit waarborgt dat je de best mogelijke behandeling ontvangt, ondersteund door hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken.

Wanneer de Cosmetisch arts weer aanwezig is in de salon

2024

aanwezig

  • 11 juni : 19:00 uur

Botox

Fillers

Medisch

Chirurgisch