06 14381452 ~ info@byroxy.nl
Enschotsestraat 143, 5014 DD, Tilburg
Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Zaterdag
8.30 – 17:00 9:30 – 14:00 15:00 – 20:00 14:00 – 18:00 09:00 – 14:00

Scalp pigmentatie

Scalp Pigmentatie is een vernieuwende oplossing voor haaruitval, dunner wordend haar of kale plekken bij mannen. Een onzichtbare oplossing als een haartransplantatie te ingrijpend is of niet mogelijk.

Na een intakegesprek of proefstukje om te kijken hoe de huid reageert kan de behandeling plaatsvinden. De behandeling duurt vanaf 1 tot een aantal uren, afhankelijk van het te behandelen gebied.

Vragen? Wij helpen je graag verder!

Na een intakegesprek of proefstukje om te kijken hoe de huid reageert kan de behandeling plaatsvinden. De behandeling duurt meestal een aantal uren, afhankelijk van het te behandelen gebied. We raden aan om je eigen muziek/oordopjes mee te nemen zodat je de behandeling ontspannen kunt ervaren.

Vragen? Wij helpen je graag verder!

De behandeling wordt niet als pijnlijk ervaren, wel kan er bij de ogen lichte zwelling of roodheid ontstaan na de behandeling. Je krijgt van de specialist informatie mee hoe je de aangebrachte pmu zo goed mogelijk kunt verzorgen.

Permanente make-up vs. mannen

Scalp Pigmentatie kennen we ondertussen van de vele BN'ers die dit hebben laten doen, we vinden het ook steeds normaler dat een man iets aan zijn uiterlijk laat aanpassen. En waarom ook niet?! Ook Permanente make-up is al lang niet meer alleen voor vrouwen. Steeds meer mannen kiezen ervoor hun wimperrand te intensifiëren of de wenkbrauwen licht aan te zetten voor een meer sprekende blik. Belangrijk is dat het niet zichtbaar is dat er iets aan gedaan is maar dat het toch het juiste effect heeft. Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Door jarenlange ervaring met permanente make-up en scalp pigmentatie hebben wij het juiste inzicht over wat de looks van een man kan verbeteren.